ĮSIKLAUSYK Į VANDENS ČIURLENIMĄ

eTwinning projektas „Listen to the song of the water“

   Vykdant eTwinning projektus, negali nesidomėti, kas vyksta visame pasaulyje, na o šių dienų oras tik paskatina dar labiau atkreipti dėmesį į gamtą, jai daroma žalą, kuri mus ar tai nudžiugina, ar bando pasakyti, kad reikia labiau ją mylėti, tausoti, gerbti.

    Šiais mokslo metais į labai gražų projektą įsijungė ir pradinukai – 1A  kl. mokiniai su mokytoja Vijole K. ir 3C kl. mokiniai su mokytoja Danute N., bei anglų kalbos mokytojos Vaida M. ir Asta G.

Nuostabus projektas traukė vaikus atlikti įvairius darbus pamokose: piešti projekto raides, iš kurių sukurtas gražus spalvotas užrašas - mandala, kiekviena klasė šoko pagal jai skirtą muzikinį intarpą,  skanduoti pagal šūkį, spalvinti lašelio kelionę, kuri tęsėsi sukurtoje internetinėje  e-knygoje net per 33 puslapius, kartu su mokinių piešiniais, sodinti sėklas, iš kurių dygo įvairūs augalai, susipažinti su dalyvaujančiomis projekte šalimis, jų vėliavomis, kur randasi žemėlapyje ir t.t. Manau, kad visa eTwinning veikla praplečia akiratį, mokomasi pažinti, mylėti ir gyventi taikiai su gamta.

Anglų kalbos mokytoja Asta Galinienė

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas