„AUGU IR TOBULĖJU NE TIK PAMOKOSE“

     Tai respublikinė mokinių konferencija, kuri vyko Pakruojo „Žemynos“ progimnazijoje. Mokiniai ne tik raiškiai skaitė savo pranešimus, sklandžiai reiškė mintis, bet ir gebėjo pasidalinti gerąja patirtimi, kaip esantys žingeidūs, turintys veiklos, skatino save auginti po pamokų įvairiose mėgstamose veiklose. O tokių mūsų mokyklos mokinių buvo gan nemažas būrys. Tai ir Avangardinė kolekcija – „Australijos Saulė“, kurią pristatė Abigailė G., Arūnė J., Gabija M., Justina J., Kamilė K., Rugilė G., Miglė U., Titas B. o jų mokytojos – Jūratė M. ir Ilona Č.

„Šokau, šoku, šoksiu!“ Urtė A ir Ugnė A. pristatė savo amžiną meilę šokiui. Paskatino dalyvauti jų mokytoja Rima Č.

„Kelias link tikslo“ Matas R. įgyvendina savo svajonę, kuri nuolat skatina laimėti pirmas vietas!!! Jo mokytoja Loreta V.

„Augam kartu“ – tai trys draugės Upė J., Aira K. ir Abigailė G., kurios kartu auga, tobulėja ir yra neišskiriamos. Paskatino dalyvauti anglų k. mokytoja Asta G.

Daug gražių pranešimų, o jų buvo net 16 ir visi jie parodė savo gebėjimus, tai kuo domisi, kuo gyvena, kuo užsiima ir yra be galo laimingi. Jie auga ir nuolat tobulėja!!!

 

                                                                                                       Mokytoja Asta G.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas