TALENT SHOW: ONE, TWO, THREE... GO!

Šiais mokslo metais 5B klasės mokiniai kartu su mokytojomis Vaida M. ir Asta V.  bei 10-12 metų moksleiviais iš Lenkijos, Serbijos ir Turkijos dalyvauja tarptautiniame eTwinning projekte „Talent Show: one, two, three... GO!“

Projekto tikslai: ugdyti komunikavimo kompetenciją, toleranciją kitokiems, skatinti mokinius pažinti ir naudotis pasirinktomis IKT priemonėmis, pažinti save ir savo stipriąsias puses, susipažinti su partnerių mokyklų mokiniais, pristatyti save ir savo talentus angliškai. Partneriai bendrauja per TwinSpace platformą, taip pat per Google Meet ir Zoom‘ą.

Twinspace platformoje mokiniai ir mokytojos prisistatė projekto partneriams, aprašė savo šalį, miestą ir mokyklą. Vėliau kūrė projektinius darbus apie save, savo šeimą ir savo talentus. Projektus pristatė labai atsakingai, nes galėjo įkelti į TwinSpace tik 3-5 pristatymus. Penktokai puikiai save pristatė klasėms draugams, jie buvo filmuojami ir fotografuojami. Vėliau mokiniai išrinko geriausius pristatymus, balsuodami poll-maker.com programėle. Projektinių darbų parodą „One, two, three – this is me!“ ir dabar galite aplankyti IV aukšte.

Mokiniai iš Lietuvos, Lenkijos, Serbijos ir Turkijos kūrė projekto plakatus su canva.com programa. Vėliau mokiniai ir mokytojai balsavo už labiausiai patikusį plakatą su tricider.com programėle. Jokūbo G. ir Emilijos plakatai sulaukė daugiausiai balsų, o Emilijos plakatas – išrinktas geriausiu!

Kovo 25 d. mokiniai susipažino „gyvai“ su užsienio šalių moksleiviais vaizdo susitikime. Jie pristatė savo mokyklą, trumpai papasakojo apie save, uždavė klausimus vieni kitiems.

Projekto pabaigoje penktokai sužinojo, kiek daug skirtingų mėgstamų veiklų turi užsieniečiai bendraamžiai. Pildydami padlet.com lentelę suskaičiavo net 18 skirtingų pomėgių.

Mokiniams ir jų anglų k. mokytojoms šis projektas buvo įdomus ir skatinantis tobulėti.

Šie mokslo metai ypatingi 5B klasei, nes net 11 mokinių dalyvavo mokyklos talentų konkurse. O Gabrielė tapo 4 vietos nugalėtoja mokyklos talentų finale. Balandžio 26 d. vyko vakarėlis „Klasės talentai“, kuriame beveik visi dalyviai parodė savo talentus, o nugalėtojomis tapo šokėjos gimnastės „Girlpower“!

Apie šalis, mokyklas ir dalyvius: https://rb.gy/6nxjkj

Apie mus ir mūsų pomėgius: https://rb.gy/zgxxq0

Apie mane, šeimą ir talentus:

Jokūbas https://youtu.be/T8JvZVTdDGs

Ignė https://youtube.com/shorts/BjeaksVa-WY

Gabija https://youtube.com/shorts/AX38r7I21Fw

Adriana  https://youtube.com/shorts/EzG2Z2XUTcQ

Dorotėja https://youtube.com/shorts/2RGphFJTOrc

Emilija https://www.youtube.com/shorts/6Qf1UVoOkaU

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas