AŠTUNTOKAI SUSIPAŽINO SU VALSTYBĖS TARNAUTOJŲ DARBU

  • Paskelbė : Ričardas Norkus
  • Paskelbta: 2024-04-23
  • Kategorija: Ugdymas karjerai

Prisijungdami prie nacionalinės profesinio veiklinimo iniciatyvos ,,Šok į tėvų klumpes 2024“, Joniškio ,,Saulės“ pagrindinės mokyklos 8B klasės mokiniai susipažino su Ato Katino ir Antano Milašiaus mamų darbo vietomis bei profesijomis.

Antano mama Aistė Milašienė dirba Joniškio rajono savivaldybės administracijos Socialinės paramos ir sveikatos skyriuje vyriausiąja specialiste, o Ato mama Eglė Damalakaitė – savivaldybės administracijos Švietimo, kultūros ir sporto skyriuje tarpinstitucinio bendradarbiavimo koordinatore.

Aštuntokai dalyvavo itin informatyviame susitikime ir abiejų klasės draugų mamoms uždavė nemažai klausimų apie įvairių prevencinių programų įgyvendinimą Joniškio rajone, Vaiko gerovės komisijos veiklą, tarpinstitucinį bendradarbiavimą, viešųjų paslaugų teikimą rajono gyventojams, socialinių paslaugų teikimo programas.

Kiekvienam savivaldybėje apsilankiusiam aštuntokui įteikta Lietuvos Respublikos Konstitucija.

Mokiniai turėjo ypatingą susitikimą, kurio metu detaliau susipažino su Lietuvos Respublikos įstatymais, Ato mamos E. Damalakaitės ir Antano mamos A. Milašienės darbo pobūdžiu, administruojamomis ir teikiamomis paslaugomis.

Dėkojame Ato mamai Eglei ir Antano mamai Aistei už puikų priėmimą, labai informatyvų susitikimą ir savo profesijų pristatymą. Po susitikimo mokiniai kalbėjo, kad po vizito praplėtė savo žinias apie savivaldą, sužinojo daug naudingos informacijos – apie paauglių teises, atsakomybes, savivaldybės teikiamas paslaugas.

 

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas