PREVENCINĖ STOVYKLA JAUNIMUI ,,SNAIGĖ“

  • Paskelbė : Ričardas Norkus
  • Paskelbta: 2024-04-22
  • Kategorija: Renginiai

Prevencinė stovykla ,,Snaigė“ pilna mielų šypsenų, džiugių akimirkų, atvirumo, nuoširdžių pokalbių, jautrių prisiminimų... Stovyklos tema ,,Pižamų vakarėlis“ – buvo parinkta vadovų. Atrodo, lyg grįžome  iš filmo, kuriame vaikinas ištraukė merginą iš svaigalų liūno, toks šokio ,,Okeanas“ turinys. Visą parą dalyvavome įvairiose veiklose, pamiršome, kad egzistuoja telefonai.  Visas veiklas paruošė ir vedė  vadovai-mokiniai. Koordinatorė mokytoja Vijolė ir tikybos mokytoja Danutė, tik stebėjo veiklas, davė patarimus ir stebėjo veiklų laiką, kad visur spėtume sudalyvauti. Vadovai buvome paruošę eurovizinius pasirodymus ,,LT united“ ir Verka Seduchka. Sulaukėme dalyvių aplodismentų. Tuomet kiekviena dalyvių grupelė pristatė savo grupės pavadinimą ir suvaidino. Prisistatymai labai išradingi ir linksmi, tad netrūko juoko iki ašarų... Jautriausia stovyklos dalis – žvakių vakaras. Kuomet visi susėdę ratu prie žvakių šviesos išsakėme savo mintis ir nuomonę. Drauge užtraukėme dainą ,,Mano namai“, kuri sujungė mus, kaip didelę, supratingą šeimą.

     Antroji diena prasidėjo 7.00 valandą ryto mankšta, pusryčiais. Visi dalyvavome olimpiadose, kurioms įdomias, išradingas užduotis buvo paruošę vadovai. Stovyklos pabaigoje vadovai išdalino vokus, kuriuose buvo malonūs laiškučiai nuo kitų stovyklos dalyvių ir grupelės nuotrauka. Visi sutarė vokus atidaryti 18 valandą vakare ir dar kartą prisiminti smagias akimirkas.

Mes džiaugiamės, kad įsijungėme į prevencinės programos jaunimui ,,Snaigė“ veiklą, nes čia nėra kada liūdėti. Čia gali rasti draugų, įdomiai praleisti laiką. Po stovyklos supranti, kad bendrystė su prasmingomis veikomis nuostabus dalykas. Tad jeigu nežinote, ką veikti po pamokų, jei neturite draugų, jei skauda ir neturi kam pasisakyti – mūsų prevencinė programa ir jos nariai laukia jūsų.

                                                                   8B klasės mokinys Joris Balčiūnas

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas