TARPTAUTINĖ PROTŲ KOVA ,,VISKAS APIE KARJERĄ“

  • Paskelbė : Ričardas Norkus
  • Paskelbta: 2023-12-15
  • Kategorija: Renginiai

Joniškio ,,Saulės“ pagrindinėje mokykloje vyko tarptautinė protų kova ,,Viskas apie karjerą“. Joje dalyvavo mišrios 7–8 klasių mokinių, Joniškio sporto klubo ,,Saned“ futbolininkų iš Kenijos, Nigerijos, Ganos komandos.

Renginį organizavo mokyklos mokinės Samanta Griciūtė ir Perla Kairytė. Merginos ,,pasimatavo“ renginių organizatoriaus, renginio vedėjo, vertėjo profesijas. Joms talkino Joniškio rajono švietimo centro karjeros specialistė Erika Vitkauskienė.

Žaidimo pradžioje dalyviams užduotį pateikė Joniškio rajono savivaldybės Jono Avyžiaus viešosios bibliotekos direktoriaus pavaduotoja Gita Vilčiauskienė, vyr. bibliotekininkė edukacinei ir projektinei veiklai Rita Miežytė. Komandų nariai savo kūrybinius ir literatūrinius gebėjimus atskleidė kurdami kalėdinį haiku. Moksleiviai laikėsi klasikinės haiku struktūros ir kūrė šventiškus eilėraščius. Už šią užduotį buvo skiriami papildomi balai.

Šešios žaidėjų komandos atkakliai tarpusavyje varžėsi, demonstravo savo žinias apie karjerą ir įvairias profesijas, darbo veiklos sritis. Nemažai teisingų atsakymų apie karjerą pateikė ir sportininkai.

Visos komandos pasirodė šauniai. Trečiąją vietą užėmė į priekį sparčiai įsiveržusi komanda ,,Kumpiai“ (kapitonas Ainius Povilauskas), antroji vieta atiteko komandai ,,Karaliovos“ (kapitonė Marta Remeikaitė), o nugalėtojais tapo komanda ,,Saulininkai“ (kapitonas Antanas Milašius). Trečios vietos laimėtojams dovanėles skyrė Joniškio ,,Saulės“ pagrindinė mokykla, antros ir pirmos vietos laimėtojus apdovanojo Joniškio rajono švietimo centras.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas