,,SNAIGĖS“ STOVYKLA ,,SAULĖJE“

    Nuaidėjo, nuvilnijo ,,Snaigės“ stovykla ,,Saulės“ pagrindinėje mokykloje.

Programos uždaviniai: 1. Supažindinti jaunimą su psichoaktyviųjų medžiagų poveikiu ir organizmui daroma žala. 2. Skatinti jaunimo sąmoningumą ir atsakomybės jausmą už savo veiksmus, savo sveikatą bei visuomenės gerovę. 3. Ugdyti jaunimo psichologinį atsparumą, parodyti pasirinkimo galimybę. 4. Ugdyti bendravimo, bendradarbiavimo bei lyderystės įgūdžius. 5. Padėti jaunam žmogui pažinti save ir kitus.

  Vadovai keletą mėnesių atsakingai ruošėsi stovyklai: mokėsi įvairių metodų, tarpusavio supratimo ir bendravimo, įgijo žinių apie žalingų įpročių prevenciją. Įgytas žinias pritaikė stovykloje. Stovyklos metu vyko įvairūs  žaidimai, atviri pokalbiai, linksmi šokiai, dainos, diskusijos. Analizuotos temos ,,Snaigėje“, padeda ugdyti sugebėjimą atsispirti bendraamžių spaudimui, skatina rinktis sveiką gyvenimo būdą, sugebėjimą prisitaikyti prie nuolat besikeičiančio pasaulio.

  Dalyviai išsiskirdami dėkojo vadovams ir organizatoriams už įdomiai, turiningai praleistą laiką. Pažadėjo ateityje aktyviai dalyvauti stovyklose ir atsivesti draugų.

  Tad iki kitų susitikimų!

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas